vineri, 29 ianuarie 2010

Intoxicatie

Totalitate a tulburarilor provocate de introducerea, voluntara sau nu, in organism a uneia sau mai multor subtante toxice (otravuri). Asta e definitia dupa carte. Intoxicatia este voluntara de cele mai multe ori. Te uiti la definitia asta si razi: de ce naiba m-as intoxica singur? Pentru ca....pentru tulburari. Tulburari? Da. De perceptie. Pentru ca intoxicatia iti inlatura barierele logice. Iti dezleaga limba. Iti da o viziune pe care nu o poti atinge altfel. Si daca ai priceput asta, esti pe calea cea dubla. De ce? Pentru ca e o dulce dependenta, ca orice dependenta. Amaruie in lipsa, dulce cand o intretii. Devine dulceaga, mieroasa, te trage cu ea pe un fluviu viu si o sa inveti sa-ti placa sa nu mai innoti impotriva curentului. O accepti si odata cu asta piere si teama de revers. De lipsa. De ridicolul unei stari in care te complaci intr-o lume dulce. Care nu exista. Te poti uita in oglinda constient ca nu esti tu. Poti rosti cuvinte alandala pe care le vei considera geniale. Te vei vedea altfel si ce e mai frumos decat asta atunci cand tot ce-ti doresti este sa fii altfel decat esti? Ce poate fi mai atragator decat sa-ti parasesti viata plecand intr-o lume unde simti ca nu-ti pasa de nimic? Unde poti face orice. Si trezirile sunt bruste. Dureroase. Pline de regret. Si ce daca? Te vei invata si cu astea.
As putea spune ca sunt beat. Dar nu sunt. Ma gandesc ca de fapt vorbesc despre o comparatie. O sa spui ca sunt nebun sau din contra, deloc original. Dar.....iubirea este intradevar o alta forma de intoxicatie. Lipsa iubirii este o forma de intoxicatie. Amestecand iubirea cu alcoolul vei obtine acea doza de nebunie ce-ti este interzisa altminteri. Si sa fii nebun odata in viata este atat de.....altfel.
La urmatorul vin fiert am sa-ti spun din nou ca te iubesc. Si o sa fie altfel. Sti de ce? Pentru ca momentele de sinceritate absoluta din viata sunt prea rare pentru a nu fi percepute la adevarata lor valoare.

Let's take a blast to the moon baby
I sit around wishing you well
how I'm craving you, yeah!
Every time I'm near you
I always wanna swallow you down
I'll be right here if ya' need me
In my life, I'll need you here, don't ask why
I'll never disappear
why is it everyday that I feel the pain?
Let's take a trip to the stars far away
where were you when I was down?
Staring into the dead
my pain is caused by my pleasure
my soul mate lives in your body
I can't get you out of my head
It never goes away
In my life I'll need you here, don't ask why
I'll never disappear
In your eyes you can bid me farwell
but don't ever try to understand the situation
why is it everyday that I feel the pain?
It always comes when I least expect it
when I'm looking for love
always seem to be regretting it
Why is it everyday that I feel the pain?