miercuri, 3 iunie 2009

Semne













Ascult Hans Zimmer- Budget meeting (coloana sonora King Arthur). Este o melodie instrumentala rea, cred ca reda o scena cu o sarja de cavalerie. Superba, ma rog, pentru cine gusta genul. Si-mi privesc palmele. Pe rand. E semn de contemplare. Ma incrunt cat pot de mult. Semn de nervozitate. Scrasnesc din dinti. Semn de iritare. Privesc in jur si inghit senin toate astea inlocuindu-le cu un zambet. Fortat sau nu, exista destule motive pentru a zambi.

Totusi, semnele de mai sus tradeaza o stare. Niste ganduri sumbre despre un viitor nesigur, chestii care se afla tot timpul pe fundal si pe care uneori mai reusesc sa le uit cu un zambet, doua. Un moment de bucurie. De desfatare. De apropiere. De sinceritate. Cand si cand semnele astea imi arata coltii. Sunt consumat de o foame interioara teribila care si-a gasit un ecou in exterior.

Si nu-mi abtin un ranjet: Shall I bring you despair? said the spider to the butterfly.


Informatie de ultima ora: o portie de Staring at the sun cu garnitura de Damnit I changed again si lucrurile se schimba oarecum radical. Un pic de furie nu strica niciodata iar zambetul care mi se strange undeva pe la coltul buzelor e chiar benefic. One more time, damnit, i changed again. :)

Facand abstractie de imagini, melodia este chiar misto.