sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Este gata!



Cu surle si trambite, Chasing Sun Inc. anunta ca este gata! Gata! Fara alte modificari, fara alte intarzieri! Iata si o mica faina degustare:

Imaginează-ți asta: tu ești la baza unui munte și te uiți în jur. Ce vezi? Nu mult, nu tot, vezi doar o părticică din lumea ta, de fapt însă chiar asta crezi că vezi, lumea ta. Ei bine, ești fericit în această lume? Nu, dar poți fi dacă accepți că asta este lumea ta și că aici îți poți găsi locul. Poți fi fericit dacă nu te uiți în sus?
Deasupra ta, pe munte, nu departe de tine dar deasupra ta, stă altcineva. El vede ceea ce vezi tu, dar și ceva în plus, ceva ce el vede și tu nu. Vede țesătura lumii tale și mai vede și teșătura viziunii lui dispusă peste lumea ta. Și….
Deasupra lui, și a ta, tot pe munte, mai este cineva. Acesta vede ce vezi tu, ce vede cel de deasupra ta dar și ceva în plus. Pânzele lui poate că sunt mai subțiri dar sigur sunt mai lungi. Este el cel ce vede tot?
Nu. Pentru că până sus pe munte mai sunt și alții, fiecare cu viziunea lui, cu bucata lui de control. Și, normal, sus, chiar în vârf, stă un alt țesător de vise. De drumuri. Un păianjen? Nu, nu el este PĂIANJENUL. Este doar un alt prădător care însă știe cât de repede poate schimba locul cu musca de la bază.
În povestea noastră însă niciunul nu a prevăzut, în ciuda viziunii din ce în ce mai avansate, cum va reacționa prada prinsă în pânza cea mai de jos.

-Amaya Remiel, Cronicile păianjenului